A tavasz a nagytakarítás időszaka. Ha a nagytakarítás már kész, akkor érdemes rögtön meg is örökíteni egy virtuális túrával. Áprilisban ezért a gömbpanoráma fotózás szolgáltatást egy különleges akcióval egészítettem ki. Minden megrendelő, aki 75.000 forint felett rendel virtuális séta készítést, ingyenes videóbeágyazási lehetőséget kap!

Mit jelent a videó beágyazás?

A virtuális túra keretében elkészítem a gömbpanoráma fotókat, így az érdeklődők be tudják járni az üzlethelyiség belső és külső tereit. A videó beágyazás segítségével pedig be is lehet illeszteni marketing és PR tartalmú mozgóképeket a túrába. Ha egy szálloda recepcióján készül például gömbpanoráma, akkor egy videó futhat közben a tévében, az ablakon vagy bármely berendezési tárgyon. A videó pedig lehetőséget ad arra, hogy a szálloda vezetője szívélyesen köszöntse a virtuális vendégeket.

Milyen esetekben érvényes a videó beágyazás akció?

A videóbeágyazás minden 75.000 forint feletti megrendelésre érvényes április 1. és 30. között. Nem érdemes sokat késlekedni, mert gyorsan betelik a naptáram!

Mit tartalmaz az akció?

A virtuális séta elkészítése után egy darab videó beágyazását a virtuális túrába, amit az ügyfél is elküldhet, de ha nem rendelkezik ilyen videóval, akkor én is elkészíthetem!

Felkeltette érdeklődését az akció? Vegye fel velem a kapcsolatot!

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel