Gömbpanoráma fotózás

Gömbpanoráma fotók segítségével hatékonyan be lehet mutatni azokat a vállalkozásokat, amelyek üzlethelyiséggel vagy bármilyen szolgáltató vásárlóhelységgel rendelkeznek. A 360 fokos panoráma képeknek köszönhetően a vásárló otthon a karosszékből tudja bejárni az üzletet.

3D Fotózás

A 3D fotók remekül használhatóak az online térben. Innovatív módon jelenhetnek meg a webshopban, katalógusban vagy online étlapon a termékek, így a vásárlók könnyebben tudnak dönteni. A ruhákat és más tárgyakat körbe járhatja a vásárló néhány kattintással a 3D fotózásnak köszönhetően.

Profi fotózás

Elege van a sablonos fehér egyszínű hátterekből? Ki mondta, hogy minden képnek az irodában vagy paraván előtt kell készülnie? Készítsen kreatív fotókat, profi beállítással, egyedi hátterek előtt akár a szabadban vagy zárt helyeken. Ezekre a képekre biztosan emlékezni fognak ügyfelei!

Ingatlan fotózás

Egy ingatlan értékelésekor annyi minden számít: komfortfokozat, elhelyezkedés, repedések a falon, fényviszonyok. Ilyen drága értéktárgyak eladásakor nem szabad rossz minőségű képekkel dolgozni! Gyakran milliók múlhatnak azon, hogy profi ingatlan fotózás előzi meg az értékesítést, vagy sötét és rossz hangulatú képek kerülnek a hirdetésbe.

Üzleti fotózás

A legtöbb vállalkozás munkatársai még ma se szerepelnek a weblapon, miközben a bizalom az egyik legfontosabb tőke az üzleti világban. A megrendelők és partnerek valójában nem a vállalatokban, hanem a mögötte álló emberekben bíznak meg legjobban. Érjen el sikereket üzleti profil fotók segítségével!

Termékfotózás

Az Ön cége milyen termékfotókkal dolgozik? Ha a gyár honlapjáról letöltött képeket használják még mindig, vagy ezeréves alacsony felbontású képeket használnak, akkor itt az ideje váltani. A keresőmotorok nem szeretik az újrafelhasznált képeket, ráadásul nem is keltik az egyediség érzetét. A jó minőségű termékfotó gyakorlatilag a csomagolás része.

Rendezvényfotózás

Legyen szó céges évzáró rendezvényről, üzleti találkozóról, szónoki beszédről vagy egy sajtótájékoztatóról; a rendezvényfotózás megfelelő eszköze a pillanat megörökítésének. A képek pedig felhasználhatóak kommunikációs célokra és az üzenet eljuttatható a publikumnak.