Gömbpanoráma fotózás – virtuális séta készítés

360 fokos panoráma fotózás, panorámakép készítés

 

Mutassa meg vállalkozását a világnak 360 fokos panoráma képek és virtuális túra segítségével. A gömbpanoráma képek nagyon hasonlóak a Google utcakép funkcióhoz: az emberek otthon, a karosszékben ülve járhatnak be utcákat, köztereket és a szolgáltatás segítségével immár az Ön üzlethelyiségét is. A fogyasztók manapság már az internet segítségével tájékozódnak és amellett a vállalkozás mellett döntenek, amelyről több információ érhető el az interneten. A panoráma fotók épp ezt a kényelmet adják: a vásárló biztos lehet benne előre, hogy szimpatikus szállodát foglal, minőségi edzőterembe megy, kellemes hangulatú étteremben töltheti el a szabadidejét vagy ingatlan fotózás esetén minőségi lakást tekinthet meg.

A gömbpanoráma képek előnyei

 • A 360 fokos kép készítése után elkészített virtuális túra segíti a fogyasztók tájékozódását
 • Több információt nyújthat segítségével, mint a versenytársai
 • Többen választják az Ön cégét, hitelesebben jelenik meg az interneten
 • A vásárló otthon érezheti magát már az érkezéskor is
 • A képeket felöltheti a Google fiókjába, így az utcakép “nem ér véget” a vállalkozás küszöbén
 • A Google számos előnyt biztosít azoknak, akik feltöltik 360 fokos panoráma képeiket

Mikor érdemes 360 fokos panoráma fotózást rendelnie?

 • 3D képek segítségével bemutatható a vállalkozása
 • Ha rendelkezik üzlethelyiséggel
 • Ha vendéglátásban tevékenykedik
 • Ha szállásadó akár hotelként, akár apartmankiadó cégnél
 • Sportlétesítményt üzemeltet
 • Éttermet vagy bárt üzemeltet
 • Konferenciaközpontoknak

Esettanulmány a gömbpanoráma fotó előnyéről

Képzelje el, hogy elhívja randizni azt a nőt, akit már nagyon régen kinézett. Minden bizonnyal szeretné lenyűgözni már az első találkán, így az interneten elkezd megfelelő éttermeket keresni. A vendéglátó helyek felének normális honlapja sincsen. Sok helyen az értékeléseket is kikapcsolták vagy egyáltalán nincs senki, aki elmondta volna az őszinte élményeit a közösségi oldalakon. A honlapon a véleményeket pedig gyakran maga a tulajdnos szerkeszti. Nehéz helyzetben van, hiszen nem akar felsülni egy lepukkant randevú helyszínnel, ami tönkreteszi a hangulatot. Szerencsére a profi étterem tulajdonosok felkészültek erre: minőségi honlappal és Google fiókkal mutatják be vállalatukat. Rátalál egy helyre, amit a bejárattól bejárhat egészen a konyháig. Gyönyörű abrosz, modern és stílusos bútorok, tökéletes világítás. Azonnal tudja, hogy ide fog jönni, sőt, az asztalt is kinézi, ahová ülni fognak. Már csak telefonálnia kell, asztalt foglalni és a randevúra úgy érkezhet, mintha a törzshelyén lenne!

Az innovatív cégek éppen az ilyen eszközökkel győzik meg a fogyasztókat. Többet mernek megmutatni magukból, felkeltik a figyelmet különleges képességeikkel és bizalmat ébresztenek. A fenti analógia igaz minden üzlethelyiséggel és vásárlói térrel rendelkező vállalkozásra. Vágjon bele a versenytársak előtt!

Kérjen árajánlatot gömbpanoráma fotózásra és pörgessük fel vállalkozása forgalmát!

Mennyibe kerül a 360 fokos gömbpanoráma fotózás?

 

A gömbpanoráma fotók ára az üzlethelyiség és a vendéglátó tér méretétől és a felvételi pontok számától függ. Minél nagyobb egy vállalkozás, annál több fotót érdemes készíteni a jobb élmény érdekében. A pontos számok megismeréséhez kérjen ajánlatot és egyeztessünk időpontot a bejárás érdekében!

 

Árjegyzék

 

Panorámakép: 10 000 Ft/db*
Kedvezmény: 10 db panoráma kép felett 25%. Rendeljen meg legalább 10 képet és spóroljon 25.000 Forintot!
*Tartalmazza a Budapesten belüli kiszállást, a fotózást, a képekből összeállított panorámakép elkészítését, és a virtuális túrák létrehozását. Budapesten kívül 45 Ft/km a kiszállási díj.

Kérjen árajánlatot gömbpanoráma fotózásra és pörgessük fel vállalkozása forgalmát!

Ügyfeleim mondták

“Igazi konverziónövelő szolgáltatás korrekt áron.”

Zabari István

alapító, tulajdonos, Lumenet

“Amikor elszántam magam, hogy a gépkocsimat eladjam, úgy gondoltam megérdemli az autóm, hogy a legjobban mutassam be. Ehhez a leírások mellett mindenképp szerettem volna különleges és egyedi fotókat, mely miatt esett a választás Gergő vállalkozására. A három dimenziós fotók az eladást követően is megvannak, így az emlékek még élénkebben megvannak bennem. E mellett a fotózás előkészítése és maga a fotózás is profi munka volt. Köszönöm a képeket!”

Demján Lehel

elégedett ügyfél

“Gergő munkáin mindig látszik, hogy a tökéletességre törekszik. Online marketing szakértőként pedig pontosan tudom, hogy nem csak jónak kell lenni, hanem annak is kell látszani. Fotói hatalmas segítséget jelentenek a munkámban!”

Nótin Szabolcs

online marekting szakértő, Marketing21

Ők is velem dolgoznak

Virtuális túra referencia
Virtuális túra referencia2
Panoráma fotózás, webséta referencia
Webséta referencia 3