Rendezvény fotózás

Ráki Gergely minőségi rendezvényfotók

Üzleti rendezvény fotózás szolgáltatás

Minden vállalatnak és vállalkozásnak vannak mérföldkövek az életében. Ha lezárul egy nagy beruházás vagy aláírásra kerül egy együttműködési megállapodás, érdemes megörökíteni a pillanatot a jövőnek és a vizuális tartalmak segítségével eljuttatni a publikumhoz. A rendezvényfotózás szolgáltatást ezekre az alkalmakra érdemes megrendelni. Segítségével elkészülnek a minőségi fotók, majd utómunkálatok segítségével csínosítok a képeken. A végeredmény, hogy a pillanat örökre megmarad és a rendezvényfotóknak hála az is részese lehet az eseménynek, aki nem tudott ott lenni. Ezek azok a fotók, amiket kirakhatnak a cégek az irodába, a honlapra, vagy a falra, majd büszkén dőlhetnek hátra a sikeres munka megünneplését követően.

Az üzleti rendezvény fotózás eredménye

A rendezvényeken mindig van egy-egy olyan mozzanat, ami tökéletesen leírja az eseményt. Egy jó pillanatban lekapott mosoly, egy elégedett kézfogás vagy a szalagvágás meghatódott arcai. A legjobban azt szeretem ezekben az eseményekben, hogy mindenki együtt örül az elért sikereknek és boldogan tekint a későbbi kihívásokra is. Ezek azok a pillanatok, amikor a menedzserek félreteszik az egész havi stresszt és egy pillanatra büszkén tekintenek az eredményekre. Rendezvényfotósként kötelességemnek tekintem, hogy megörökítsem az eseményeket, és a képeken a jól végzett munka öröme és a résztvevők büszkesége köszönhessen vissza.

Mikor érdemes az üzleti rendezvény fotózás szolgáltatást igénybe venni?

  • Sikeres pályázatok után.
  • Sajtótájékoztatón, beruházások átadásakor tartott rendezvényeken.
  • Üzleti vacsorákon és megbeszéléseken.
  • Külföldi vendégek és üzleti partnerek fogadásakor.
  • Céges vacsorákon és ünnepségeken.
  • Vállalati születésnapok alkalmából.
  • Céges karácsonykor, vállalati csapatépítések és kirándulások alkalmával.
  • Állami és önkormányzati fogadások alkalmával.
  • Konferenciák és előadások során.
  • További rendezvényeken és ünnepekken.

Néhány szó a szakma nehézségéről

Fotózáskor a célom, hogy mindig az események sűrűjében legyek. Akkor kell elkészíteni a képet, amikor a rendezvény épp zajlik és soha nem szabad megszakítani azt. Hatalmas kihívás ez, hiszen gyakran gyors egymásutánban következnek a fontos mozzanatok, de épp ezért imádom ezt a szakmát.

Ráki Gergely profi rendezvényfotók
Minőségi rendezvényfotók

Legyen a pillanat maradandó emlék mindenkinek!

Profi fényképek rendezvényeiről

Rendezvény fotókra van szüksége? Lépjen velem kapcsolatba!