Rendezvényfotózás

Üzleti rendezvényfotózás szolgáltatás

Minden vállalatnak és vállalkozásnak vannak mérföldkövek az életében. Ha lezárul egy nagyberuházás vagy aláírásra kerül egy együttműködési megállapodás, érdemes megörökíteni a pillanatot a jövőnek és a vizuális tartalmak segítségével eljuttatni a publikumhoz. A rendezvényfotózás szolgáltatást ezekre az alkalmakra érdemes megrendelni. Segítségével elkészülnek a minőségi fotók, majd utómunkálatok segítségével csínosítok a képeken. A végeredmény, hogy a pillanat örökre megmarad és a rendezvényfotókat nézve az is részese lehet, aki nem tudott ott lenni. Ezek azok a fotók, amiket kirakhatnak a cégek az irodába, a honlapra vagy a falra, majd büszkén dőlhetnek hátra a sikeres munka megünneplését követően.

Az üzleti rendezvényfotózás eredménye

A rendezvényeken mindig van egy-egy olyan mozzanat, ami tökéletesen leírja az eseményt. Egy jó pillanatban lekapott mosoly, egy elégedett kézfogás vagy a szalagvágás meghatódott arcai. A legjobban azt szeretem ezekben az eseményekben, hogy mindenki együtt örül az elért sikereknek és boldogan tekint a későbbi kihívásokra is. Ezek azok a pillanatok, amikor a menedzserek félreteszik az egész havi stresszet és egy pillanatra büszkén tekintenek az eredményekre. Rendezvényfotósként kötelességemnek tekintem, hogy megörökítsem az eseményeket, majd a képeken pedig a jól végzett munka öröme és a résztvevők büszkesége köszönhessen vissza.

Mikor érdemes az üzleti rendezvényfotózás szolgáltatást igénybe venni?

  • Sikeres pályázatok után alapkőletétel
  • Sajtótájékoztató, beruházások átadásakor tartott rendezvények
  • Üzleti vacsorák és megbeszélések
  • Külföldi vendégek és üzleti partnerek fogadása
  • Céges vacsorák és ünnepségek
  • A vállalatok születésnapja alkalmából tartott rendezvény
  • Céges karácsony, vállalati csapatépítés és kirándulás
  • Állami és önkormányzati fogadások
  • Konferenciák és előadások
  • További rendezvények és ünnepek

Néhány szó a szakma nehézségéről

Fotózáskor a célom, hogy mindig az események sűrűjében legyek. Akkor kell elkészíteni a képet, amikor a rendezvény épp zajlik és nem szabad megakasztani a résztvevőket. Hatalmas kihívás ez, hiszen gyakran gyors egymásutánban következnek a fontos mozzanatok, de épp ezért imádom ezt a szakmát.

Meg szeretné örökíteni a pillanatot? Kérjen árajánlatot rendezvényfotózás szolgáltatásra!

Mennyibe kerül a rendezvényfotózás szolgáltatás?

A rendezvényfotózás szolgáltatás ára elsősorban a rendelkezésre állás idejétől, valamint a szükséges képek számától függ. Az egyéni igényekre szabott pontos számok megismeréséhez kérjen ajánlatot és egyeztessünk időpontot!

Rendezvényfotózás árak

nettó 10.000 Ft/óra

Az árajánlat nem tartalmazza a vidéki kiszállás díját (45 Ft/km). Budapesten a kiszállás ingyenes.

Meg szeretné örökíteni a pillanatot? Kérjen árajánlatot a szolgáltatásra!

Ők is velem dolgoznak